l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia
Eres major de 18 anys?
SINO
Continua
cap avall
el projecte

L’horta conté en les seues arrels la identitat cultural d’un poble i amaga el treball incansable dels llauradors que han lluitat sense descans des de fa centenars d’anys per a mantenir-la.

Construïda a colp d’aixada pels nostres avantpassats, té dins de si totes les possibilitats per a convertir-se en un territori productiu, rendible, sostenible i respectat.

L’horta sempre ha estat al nostre costat però no sempre l’hem vista. Hui volem mirar-la de prop, descobrir els seus records i recolçar el seu futur viu.

Cervesa Turia busca recuperar el protagonisme de l’horta de València a l’escena de la ciutat. Els esdeveniments ‘Festival de l’horta Turia’ i ‘Turia Gastro-Urbana | Vinc de l’horta’ pretenen en esta plataforma de divulgació configurar-se com un punt d'encontre entre agricultors, xefs, iniciatives i col·lectius, així com aquells artistes que han encollit l’horta com a espai d’inspiració.

MENÚS GASTRONÒMICS
AMB PRODUCTES DE L'HORTA

De l'11 al 22 d’octubre torna Turia Gastro-Urbana amb una travessia gastronòmica per 26 restaurants de la ciutat.

En esta 4ª edició homenatgem a l’horta mil·lenària de València baix el nom ‘Vinc de l’Horta’. Una oportunitat de tastar menús exclusius cuinats en els millors fogons de la ciutat donant protagonisme als productes de proximitat i de temporada.

Recorre València amb esta ruta de menús gastronòmics maridats amb Cervesa Turia.

AbrIr Mapa

La I edició de ‘Festival de l’horta Turia’ és un esdeveniment gastronòmic i cultural per homenatjar a l’horta de València i a aquells que, amb el seu treball, permeten que continuem disfrutant d’ella.

El festival es va celebrar el 9 d’abril a l’Alqueria del Pi i va comptar amb venda de productes de proximitat, amb un espai gastronòmic on es pogueren degustar diferents propostes elaborades amb productes de l’horta, actuacions musicals en directe i tallers d’artesania.

En l'apartat musical destacaren les promeses valencianes Geografies, Badlands, Chlöe's Clue, als que es va unir el folk eclèctic de Bambikina.

GALERIA D'IMATGES
AlquerIa del PI
09.04.2017
l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia
InIcIatIves