l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia
Eres major de 18 anys?
SINO
Continua
cap avall
el projecte

L’horta conté en les seues arrels la identitat cultural d’un poble i amaga el treball incansable dels llauradors que han lluitat sense descans des de fa centenars d’anys per a mantenir-la.

Construïda a colp d’aixada pels nostres avantpassats, té dins de si totes les possibilitats per a convertir-se en un territori productiu, rendible, sostenible i respectat.

L’horta sempre ha estat al nostre costat però no sempre l’hem vista. Hui volem mirar-la de prop, descobrir els seus records i recolçar el seu futur viu.

Cervesa Turia busca recuperar el protagonisme de l’horta de València a l’escena de la ciutat. L’esdeveniment ‘Festival de l’horta Turia’ i esta plataforma de divulgació es configuren com a punt d’encontre entre agricultors, iniciatives i col·lectius, així com aquells artistes que han escollit l’horta com a espai d’inspiració.

GALERIA D'IMATGES
AlquerIa del PI
09.04.2017
l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia
InIcIatIves