l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia
Eres major de 18 anys?
SINO
Continua
cap avall
lhorta
lhorta
lhorta

Cervesa Turia presenta la 2ª edició del 'Festival de l'horta Turia', un punt d’encontre entre agricultors, projectes i col·lectius que mantenen com a qüestió en comú l’horta de València.

Hi haurà converses i presentacions de projectes que tenen com a protagonista l’horta, així com venda directa d’agricultors de la zona i servei de graella per a elaborar in situ els productes adquirits. També una zona expositiva i a més, els assistents podran participar en tallers d’artesania relacionats amb l’horta.

El cartell musical el protagonitzen 5 grups dels més interessant de l’escena actual com són Enric Montefusco, Renaldo & Clara, Alien Tango i els valencians La Plata i Polock.
El ‘Festival de l’horta Turia’ es celebra el diumenge 20 de maig d’11 a 21h a la Masia de Sant Antoni (Benifaió) en un immillorable espai envoltat d'horts de tarongers.

aconseguIx la teua entrada!

fl

Inclou una consumIcIó de cervesa TurIa
I sI vols vIndre en bus al festIval, pots adquIrIr a banda el teu tIcket (anada I tornada)

fl
comprar
tallers
aryballos amb canoalab
costmÈtIca natural amb mamInat
hort urbÀ amb hortIocIo
*Places completes
altres edIcIons
l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia l’horta Turia